Nuså..

Ska jag försöka göra en liten uppdatering här.. Hej på er! :)

Vad ska jag skriva om då? Jag kan ju iaf tala om att jag har haft en supertrevlig helg med Petra! ;) Mycket fest och tok.. Hehe :) Sen har jag inte gjort så mycket mer.
Var ute och plockade lite svamp idag med mor o far. Hittade trattisar, gula och taggsvamp. Muuums..

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR Lady Gaga! Helt underbar. Jag ska se henne live på en konsert säger jag bara.. Kolla in videon! Sjukt bra! :)

 

 

Lady Gaga - New Music - More Music Videos

Egypten 2009 med Nina..

Vi har haft en heeelt underbar semester.. Sol, bad, fest och trevliga människor. Kan det bli bättre? Nej :)

Många vill att jag ska skriva om resan här, så jag lär väl göra det då!


Vi åkte ner mot arlanda klockan 02.00.. Vi trodde att vi skulle vara framme vid 06.00 men vi kom fram 05.00. Men det var bara skönt, hade vi lite tid på oss att kolla vart gaten var och vart vi skulle checka in bagaget.. :) Så vi fikade och tog det lugnt. Sen väntade en 5 timmar lång flygresa klockan 10.00. Planet var jättelitet och man kunde fan inte ens sova. Det var riktigt drygt för man var ju trött som en gris!

 

När vi kom fram var det jääättevarmt :) Det blåste en hel del där nere så det var skönt, annars hade man nog aldrig klarat av att ligga ute och sola.. Så fort det blev vindstilla så stekte solen på huden. Allt gick smidigt och bra förutom att jag (puckot) hade fått för mig att vi skulle bo på Grand Hotel (vi skulle bo på Grand Resort).. Så vi åkte förbi vårat hotell, men som tur var så var det bara gångavstånd till vårat JÄTTEFINA hotell :) Världens största säng.. Synd bara att både kuddarna och själva sängen var som sten! :P

Senare på dagen gick vi ut och skulle kolla lite affärer. Då börjades det.. Fyyyyfan vad jobbiga alla var! Det var ju bara att vänja sig vid det. Vi hamnade i en liten parfym shop i 1 timme med en kille som var helt galen. Han smetade in oss med allt möjligt, gav oss egyptisk massage (han knäckte fingrarna på oss så vi skrek rakt ut inne i affären). Haha, helt galet.. Men nu visste vi att vi inte skulle gå på: "Kan ni komma in och skriva lite svensk reklam för min affär" igen.. :)

 

 

 

Första dagen så la vi oss vid hotellets pool och solade ett tag. Och det var sååå skönt.. Äntligen lite sommar! Har ju fan inte varit någon sommar i Sverige. Sen åkte vi in till Sekkala (ungefär lika långt som från Orsa till Mora), det kostade 20 ep (30 svenska). Åh vad dryga dom är. Skriker efter en, drar in en i sina affärer. Men vi lärde oss till slut.. :P Vi passade på att äta lite på Mc.Donalds innan vi åkte hem till hotellet igen..

 

 

 

När vi kom hem så gjorde vi oss iordning för Ministry Of Sound! :) Har verkligen längtat efter att få gå dit. Så vi tog en taxi in till Sekkala igen klockan 23.00. Hur mysigt ställe som helst! Ligger nere på stranden så man går liksom runt i sanden :) När vi kom dit och hade satt oss ner med en drink så kom det fram en kille som frågade om "direktören" fick bjuda oss på vattenpipa. Han var inte någon direktör, han var kassör :) Men han blev iaf så besatt av Nina så att han bjöd oss på gratis drinkar hela kvällen, så fort vi gick någonstans så skulle vakterna veta vart vi skulle gå.. Haha :) Sen träffade vi en jättetrevlig kille som vi satt och pratade med, det slutade med att han fick vakterna på sig som talade om att vi minsann var där med någon annan.. Haha! Helt sjukt. Vad tror ni att dom spelade för låt då? Jo, DAVID GUETTA FT. AKON - SEXY BITCH! Det var ju det jag ville, jag blev så sjuuukt glaaad! :D Nu hade vi verkligen hittat vårat partyställe! Vi kom iaf hem klockan 05.00 på morgonen.. nöjda och trötta :)

 

 

Andra dagen så var vi så jäkla sega på morgonen.. Det var riktigt varmt ute och så hade man druckit hela natten. Så det var inte så kul. Men vi solade, strosade runt på gatorna lite, kollade in på Hard Rock Café en sväng :)

 

 

 

Tredje dagen så låg vi på stranden och solade heela dagen :) Den enda nackdelen vid havet var att det var små jävla fiskar som bet en hela tiden! Haha. Men havet var sjukt varmt.. Riktigt skönt!
Sen när vi hade solat så åkte vi in till sekkala för att shoppa lite :) Jag handlade inte så jättemycket, men jag fick med mig en shisha hem iaf! (vattenpipa). Jag och Nina försökte röka när vi kom till hotellet igen, men det gick inte så bra.. höll på att dra igång brandlarmet på hotellet. Haha! :)

 

 

 

 

 

Fjärde dagen solade vi igen :) Vi solade ju typ varje dag.. Hehe :P Men vi tog det lugnt hela dagen. Sen på kvällen gick vi och åt lite god mat, sen var det dags för Ministry Of Sound igen! :) Den här kvällen fick vi gå förbi hela kön, självklart gratis med Diesel (vakten). Vi blev fan V.I.P där ;) Den här kvällen blev det massa drama bara.. Haha. Kassören som blev så besatt i Nina var jättesur på vakterna för att dom var med oss :) Haha. Så det blev massa bråk och skit, men vi hade bara roligt åt dom. Vakten Diesel blev väldigt kär i mig.. Haha. Gick och höll mig i handen, pussade mig i pannan, kramade mig hela tiden osv. Han hade världens finaste leende! :) Ännu en rolig kväll på M.O.S.. Kom hem vid 05.00 :)

 

 

 

 

Sen var det femte dagen. Då hade vi fått för oss att det var sista dagen! Fattar verkligen inte varför, men vi var iaf inställda på det. Haha :) Så vi låg på standen och sen så åkte vi in till M.O.S för att säga hejdå osv.. Det här var verkligen den roligaste kvällen där! Det var liksom inte meningen att vi skulle festa hela kvällen, vi skulle ju bara dit och säga hejdå och ta det lugnt.. Men det var Hiphop/R&B tema så vi dansade verkligen arslet av oss heeela natten.. Dansade med några killar som var grymt duktiga på att dansa. Det händer väl fan aldrig i Sverige? :P Haha, FAN vad kul vi hade :) Bäst musik den här kvällen iaf!! Verkligen lite annat än Wasa i Mora måste jag säga.. Alla dansade verkligen överallt, på borden, på alla trappor.. åh, helt galet kul! SEXY BITCH! :D Blev ju inte så jättemycket bilder eftersom att vi dansade hela kvällen :) Filmen kan bara beskriva hur kul det faktiskt var..

 

 

 









Sen var det sjätte dagen då.. Då var det en kille på hotellet som tyckte att det var så konstigt att vi hade packat klart och sådär för att svenskar alltid åkte hem på måndagar! Jag fattar inte hur vi kunde tro att vi skulle åka hem?! Haha.. Men då hade vi ju iaf en hel dag till att sola! :D Så det blev ju vi glada över. Haha.. Puckon :D

Vi har iaf haft det helt underbart! Tack för en fantastisk semester Honey! <3






RSS 2.0