Jobb, jobb..

Är inne på 5e dagen, nu återstår bara 2 dagar till. Sen är jag ledig i 3 dagar :) Hehe..

Igår var en lugn kväll. Jag, Nina och Sebbe åkte ner på Orsayran klockan 6.. Sen gick vi bort till Orsakullan en sväng, och sen hem igen typ :) Blev inte mycket yra för oss. Sen åkte vi hem till Nina och drack lite vin o pratade om allt mellan himmel och jord.. En trevlig kväll! <3

Har precis hämtat ut mitt paket från H&M. 2 klänningar, ett linne, en långskjorta och ett par strumpbyxor. Och allt passade :) Så då blev jag en glad skit! :D

Nu väntar jag på att klockan ska bli 2, då ska jag åka ner och joppa. Sen blir det nog en långpromenad med honey ikväll :)

So You Think You Can Dance..

Kupono. Är han snygg eller är han snygg? Åh, jag dööör.







Trött..

Åååh vad svårt det var att dra sig upp ur sängen imorse! Men det gick efter många tryck på snoozeknappen ;)

Imorgon ska det bli fint väder! Då är det ju yra också.. Tro om man kanske ska försöka dra med sig Nina på yran en sväng? ;) Vad säger du Nina? :)

Har inget att skriva om.. Helt tomt i skallen! :D Skriver kanske lite mer senare! Hoppas att ni får en bra dag. Puss

Tjoho!

Har nyss haft väldigt trevligt besök av släktingar från USA här.. Eric och Helen är här och hälsar på. Riktigt roligt att få träffa dom. Träffade Eric sist när jag var typ 10 tror jag :P Har ju fyrmänningar i USA också som jag aldrig har träffat.. Man skulle ha åkt dit egentligen, försöka träffa alla.. :)

Nu väntar jag på att klockan ska bli 14.00, då bär det av mot jobbet. Sen ska jag nog bara hem och ta det lugnt.. Inget planerat än så länge ;)





Söndag..

Jag tycker att det känns som att det är måndag idag! Drygt..

Helgen var riktigt trevlig! I fredags satt vi hemma hos Nina och Linus. Spelade Lips och förfestade. Sen drog vi vidare mot strandserveringen.. Dansade hela kvällen :) Fick nog i mig lite för mycket alkohol också :P Så jag mådde ju sådär dagen efter :)

                


                       

Idag har jag jobbat.. 9-18. Har varit så jäkla lugnt idag alltså.. Helt sjukt. Fick iaf schemat för augusti och det ser riktigt bra ut! Mycket mycket jobb, men det blir mycket mycket PENGAR! :D
Och snart åker vi till egypten.. Allt känns så jäkla bra nu alltså, mitt humör är på topp! Det kan ingen ändra vill jag lova :D
Imorgon får jag nog mitt paket från H&M och då blir allt ännu mer toppen!! :P


Puss puss! :)


Godmorgon!

Inatt har jag sovit riktigt gott vill jag lova :) Började klockan 9 och kom hem vid halv elva tror jag.. Blev jäkligt mycket folk på kvällen! Men det blir peeengar till egyptenresaaan :D

Idag ska jag inte göra så mycket. Ska städa lite, sen skulle Nina komma hem till mig och fika lite :)

Ha en bra dag :)


"Visa pattarna!"

När jag var på väg hem stod det tre stycken småpojkar och skrek "Visa pattarna, visa pattarna!.." När dom såg att jag kom och gick så började dom fnissa och frågade om jag ville vara med och spela rugby? Haha, jag höll på att skratta ihjäl mig och svarade nej. Rugby? Vafan..

Idag har jag iaf jobbat lite.. Jobbade förmiddag så det var skönt! Var ganska mycket folk idag faktiskt. Imorgon ska jag jobba heldag. Så det blir nog 12 timmar iaf.. Har ändå ingen lust att gå ut på yran. Väntar till helgen istället ;)

Har nyss haft lite "hemmaspa".. :) Noppat ögonbryn, färgat ögonfransar, scrubbat, inpackning med toning osv. Riktigt härligt.. Varför gör man inte det oftare? Nåja..

Hoppas att ni har haft en bra dag iaf :) Puss
 
 

 

Fan..

När jag gick upp imorse så öste regnet ner.. Åååh, jag blir tokig. Ska resten av sommaren vara såhär också? :(
Känns som att sommaren är slut!

Idag har Louise på E-nails fixat mina naglar iaf.. La på en förstärkning på mina egna, blev så fint så! :)
Har inte gjort så mycket mer idag.. slappat.. :P


Jobb tisdag o onsdag, sen jävlar blir det fest! :D


Regn..

Trodde det fina vädret skulle hålla i sig, men ack så fel man kunde ha :)

Visst är jag duktigt på att skriva om mitt händelsefulla liv här? Haha :D

Syrran har varit hemma hela veckan, så jag har bara varit med henne. Var ut på yran en sväng också men det var ju inte så mycket att hurra för direkt :P Sen har vi fiskat, varit i björnparken, solat och bara varit :)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet.. Ska äta lite mat nu, sen ska jag diska och sen bara tare lugnt.

Tjao


Hello!

Nu var det ett tag sen jag skrev här.. :) Jobbar för fullt, har inte direkt så mycket att skriva om :P

Var iaf ledig i måndags, så då blev det en tur till IKEA! Köpte två nya hyllor till badrummet, en ny stor matta, vardagsrumsbord, gardiner, lampor och lite annat smått o gott. Roligt! :D Fast nu är man ju ganska fattig.. Haha :)
Sen åkte vi förbi plantagen och köpte lite blommor också.
Men nu blir det att spara alla pengar tills jag och Nina drar till Egypteeeen! :D Längtar..

Nästa vecka kommer syster hem! :) Det ska bli riktigt trevligt.. Är ledig tis-tors då, så då hinner vi gå ut och yra lite också. Perfekt :)

Nej, nu ska jag fördriva lite tid tills klockan blir två, sen blir det jobb. Efter jobbet ska jag tvätta och städa lite hade jag tänkt..




RSS 2.0