Usch..

Min axel är inte alls som den ska.. :( Har jätteont! Höll på att börja grina imorse när jag vaknade, kan inte ens lyfta den. Så imorgon blir det ett besök hos doktorn om det inte har blivit bättre.

Igår så följde vi med Erik in till mora och kikade på hockey.. mora vann med 5-3 mot västerås :) Så jag och Petra stod där och skrek och klappade händerna lite. Sen var det ju meningen att vi skulle hålla oss nyktra.. Det gick ju inte sådär jättebra. Det slutade med att vi var nere på bowlingen och hade jäkligt trevligt faktiskt. Sen hamnade jag på hemlig ort! Haha :P En rolig kväll var det iaf!

Är så förbannat trött, har inte sovit mer än 2 timmar tror jag.. Så snart blir det en dusch, sen ska jag krypa ner i min sköööna säng ♥

Hoppas att ni också har haft en trevlig helg :)


Helg!

Igår var jag som sagt på hockey.. Orsa vann med 30-2. Haha, verkligen en spännande match :P


Idag ska jag plugga, sen ska jag och Petra ha en myskväll och kolla på film. Nu får det bli en lugn helg.. Har blivit alldeles för mycket den senaste tiden ;)

All I think about is you



Hmm..

Satt och funderade lite.. Har ju knappt plockat nå svamp alls i år! :/ Annars brukar vi ju vara ute i skogen hur mycket som helst.. Lite synd! Men jag får väl hitta på extra mycket aktiviteter i vinter istället då :) Smörstekta gula kantareller är väl bland det godaste som finns..

 

Idag var jag och Hillevi ner till skolan, och ÄNTLIGEN fattar jag hur jag ska göra. Haha.. Vilka bekymmer man har ;) Så ikväll ska det pluggas matte, för nästa vecka blir det prov :S Men först ska jag upp till ishallen och kika på lite hockey. Orsa - Venjan tror jag att det var?


Yeeees!

Hemtentan är äntligen klar. Skönt! Så nu kör vi vidare med genetik och genteknik! Hoho..

Idag har det inte hänt mycket vill jag lova! Har bara varit hemma hela dagen och pluggat. Inte ens en promenad idag.. ;)

Har nyss beställt hem lite smink från MAC.. Skulle vilja ha läppstiftet som Lady Gaga har, men det fanns inte :/ Synd, för det var jävligt snyggt! Så det fick bli ett annat istället :)

Nej, nu måste jag försöka dra mig mot sängen snart. Ska ner och prata med matteläraren imorgon, se om han kan få mig att fatta lite av den där förbannade matten. Usch!


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid

Inte riktigt min typ av musiksmak, men den här har jag fastnat för! :)

 

Dagen började med en promenad i skogen med Jeanette, Malin och Jeanettes galna bullterrier Edvin ;) Sen blev jag lite nervös när Edvin började skälla och sprang rakt in i skogen, plus att våran bil stod vid någon äcklig åtel av något slag med massa matrester och en halv älg typ. Usch! Men annars var det ganska mysigt. Solen har lyst hela dagen idag men det har ändå varit kallt..

Nu har jag bara en fråga kvar på min hemtenta! SKÖNT! Så nu sitter jag och väntar på att Petra ska höra av sig, så ska vi ut och ta en promenix!

 

(haha, jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den här bilden. snyggaste kockarna i stan! ;) jennet och jag 2007 tror jag)

 

 

 


Usch..

Vilken hemsk natt. Har kanske sovit 2 timmar.. Har hostat konstant hela natten. Det är nog det värsta jag vet.. Det slutar INTE KLIA I HALSEN.
Så idag har jag setat hemma och pluggat hela dagen. Måste försöka bli klar med hemtentan i Naturkunskap B och göra klart mitt uppdrag i etik o livsfrågor den här veckan. Sen måste jag göra matteprov nästa vecka. Gruvar mig liiite inför det.. Som sagt var, matte är verkligen INTE min starkaste sida :P

Ikväll händer det inte mycket.. Ska kika på "Halv åtta hos mig" och "Desperate Housewifes".. Sen blir det nog bara chill skulle jag kunna tro ;) Hehe.


Vädret idag hade vi kunnat skippa också.. Nej, tacka vet jag stranden i Egypten!

Shuhuu..

Ja, jag lär väl slänga in ett inlägg.. ;)

I lördags blev det nog liite för mycket av det goda. Men jag hade en trevlig kväll nere på bowlingen med Petra, sen vad jag har gjort ute till klockan 04.00 har jag ingen aning om! Haha :)

Nu är jag väldigt förkyld igen, och det är inte ett dugg kul. Lär väl bli sjuk igen om 3 veckor med min vanliga tur!

Jag har börjat få tillbaka mina dumma idéer på att bli brunett igen.. Men jag tänker INTE göra det. Men att man aldrig kan bli nöjd?! Haha!

Nej, nu ska jag dricka en kopp te och chilla.. Hajdo!


Lördag

Igår blev det en lugn kväll.. Köpte med mig lite chips, dipp och läsk och åkte upp mot Stenberg och hälsade på Nina :) Var meningen att vi skulle kika på film, men vi fastnade framför idol istället :)

Nu sitter och och väntar på att seg-petra ska bli klar, så ska jag åka ner till henne. Ikväll skare drickas vin och miisas :D

Ha en bra kväll!



Tog ett otroligt snyggt kort nyss! Orka va seriös ;)

Torsdag..

Nu börjar jag bli sjuk tror jag.. Känner mig inte speciellt sjuk, men har en jobbig jäkla hosta. Får väl hoppas på det bästa då :)

Idag ska jag träffa Nina! :D Nu var det alldeles för längesen vi sågs.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi lär väl dricka kaffe och prata massa strunt som vanligt. Har saknat henne!

Sen måste jag hem och försöka göra klart mitt uppdrag till distanskursen "Etik & Livsfrågor". Och plugga lite matte kanske jag också borde göra!


Ha en bra dag :)

En liten lista på kvällskvisten..

1. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej, jag stänger inte av den. Men jag sätter oftast på den på ljudlös.. Man vet ju aldrig om det är något trevlig prick som vill något skoj ;)

2. Vem såg dig senast naken?
Ja, det kan ni fundera över! :)

3. Hur såg du ut på högstadiet?
Hahaha, åh herregud. Vi kan väl börja med piercingar lite här och där. Svart hår, brunt hår, blont hår med rosa toppar, blont hår med svarta slingor osv.. Hiphop kläder för det mesta. Utsmetade ögonbryn. En äkta fjortis kan man väl säga? ;)

4. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Det var en svår fråga.. Jag ser nog förmodligen ut som min mor gjorde när hon var 41. Vi är typ kopior av varandra.

5. Hur var du på dagis?
Jag var en glad liten skit för det mesta med massa energi tror jag. Ganska klumpig dock.. Slog hål i huvudet ett antal gånger :P

6. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Det beror väl på vilken slags arbetskamrat man vill ha? ;) Men jag tycker nog själv att jag är bra!

7. Har du celluliter?
Ja, någon på låret kanske? Intressesmurfen hoppar hööögt.

8. Biter du på naglarna?
Nej, det gör jag inte. Slutade i nian tror jag..

9. Har du något handikapp?
Nope!

10. Är du rädd för att få hängbröst?
Haha, nej inte speciellt.. Har ju typ inga bröst, såååå :P Och även fast jag hade haft  det så är det mänskligt och naturligt.

11. Tror du gud är en man eller kvinna?
Jag tror inte på gud...

12. Svär du?
Japp! Det gör jag. Ibland kanske lite för ofta.. Men det kan jag väl tacka min far för ;)

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Trevlig och trevlig, jag säger för det mesta att jag inte är intresserad!

14. Hur homo är du på en skala 1-10?
0? 

15. Tror du på utomjordingar?
Vet inte riktigt..

16. Om du var tvungen att välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vad väljer du?
Oj.. Jag skulle nog välja tacos. Lite allt möjligt där.. Grönsaker, bröd, salsa, kött.. Perfekt och gott! ;)

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Isterband eller surströmming.. uuuh

18. Har du blivit arresterad?
Nope.

19. Ljuger du?
Jag drar vita lögner ibland, men för det mesta är jag ärlig!

20. Har du kysst en polis?
Nej, inte vad jag vet.. höhö :)

21. Är du rädd för securitasvakter?
Haha, neej. Varför ska man vara det? :D

22. Har du någonting att dölja?
Nej!

23. Vad har du på din nyckelknippa?
Nycklar och något slags band..

24. Är du / har du varit gift?
Nej!

25. Skulle du kunna gå upp kl tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
No way.. Aldrig igen.

26. Kan du laga cyklar?
Haha, njae. Eller.. pumpa däcken. Räknas det? ;)

27. Kan du fixa med bilar?
Ja, lite grejer kan jag nog fixa. Lärde mig en hel del under typ 3 år i ett garage varje dag.. :P

28. Brukar du köra om?
Nej. Kan bli lite svårt ;)

29. Kan du baka bröd?
Japp, om jag får ett recept :D

30. Vet du hur man frostar av en frys?
Ja. Den som inte kan det tycker jag nog lite synd om..

31. Vilken serie skulle du helst leva i?
Desperate Housewifes! LÄTT! :)


I like the way!



Den här låten har jag poppat på högsta volym och storstädat här hemma.. Går genast lite enklare till musik ;)

Annars händer det väl inte så hemskt mycket kan jag påstå. Jag pluggar.. och pluggar.. och pluggar.

Helgen har varit riktigt skoj! Har blåmärken över hela kroppen och ont i kroppen. Det betyder att man har haft riktigt skoj! :D

Neeej, nu ska jag äta lite. Chaaaoo

Plugga, plugga..

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Hillevi kom hit en sväng och vi gjorde ett försök att plugga lite matte. Vi tog oss en bit, men sen fastnade vi ;) Vi har inte haft någon genomgång än, så vi började själva. Men på fredag blir det genomgång på skolan så då hoppas jag att vi tar oss lite längre.. Hehe :D

Imorgon är det självstudiedag så då behöver jag inte heller gå till skolan. Så imorgon ska jag bara slappa, kanske börja med distanskursen hemma om jag får min bok! Sen ska jag nog sola lite med Petra och gå in på bolaget en sväng.. se om man hittar något gött till helgens fest ;)

Nu sitter jag här och dricker kaffe.. och har tråkigt. Det är storm ute så det känns inte som att det skulle vara så trevligt med en promenad heller.



(Egypten 2009 med Nina.. Vill tillbaka!)

Drop the word

Bra skit!

 

Idag har jag varit i skolan som sagt var.. Pratat lite mer lärarna och fått information om allt. Så nu blir det plugg, plugg o plugg! :)

Var in till Mora idag en sväng med Hillevi. Passade på att köpa det nya nagellacket från Isadora! Det blev så jääkla snyggt. Så nu har jag precis samma färg som på bilden.. :)

 

 

Jaha.. Nej, jag vet inte om jag har så mycket mer att säga. Uppdaterar väl sen om det har hänt nå trevligt, vilket jag tvivlar på ;)

 

 


Gokväll!

Har nyss varit ute och tagit en lång skön promenix med Petra :)

Idag har det inte hänt så mycket. Syrran åkte hem idag.. Tråkigt :/ Har varit och handlat lite grejor till första skoldagen imorgon. Vet inte om det blir så mycket plugg imorgon, men iaf..

Äääh, har inget mer roligt att berätta! Eller jo, jag LÄNGTAR till helgen :D



Uek..

Nu sitter resten av släkten här och äter surströmming! Fyfaaaan vad vidrigt det är. Jag håller på att dö, helt seriöst! Det där är nog verkligen en "maträtt" som man antingen hatar eller älskar. JAG HATAR DEN! Höll på att kräkas när mamma kom in med burken i köket.. uuuewww! Nä, tacka vet jag korv och  makaroner! Det blev min lyxiga middag idag ;)

Idag har vi varit ute i skogen och plockat trattisar. Hittade en hel del faktiskt :) Så imorgon måste jag hitta på någon god maträtt med svamp.

På måndag börjar jag plugga igen! Känns ganska konstigt måste jag säga. Men har man ett mål och ger sig fan på det så ska det nog gå bra. Köpte Matte B för 230 kr, Naturkunskap B för 500 kr.. Och sen blir det distanskurser 500 kr styck.. BILLIGT! Inte.

Aja. Nu ska jag försöka sätta mig i köket och vara social.. Börjar nog hulka så fort jag närmar mig köket :S

Hoppas att ni andra har en kväll iaf :D


RSS 2.0