Näe, fyy..

Nu vill jag till egypten, till våra nallebjörnar diesel och tyzon.. Ministry Of Sound! Nina, vi ska tillbaka.. Så är det bara!



 

Ikväll ska vi inte dit, men Nina kommer hit och myser med mig iaf.. :P

Hoppas att ni får en mysig helg!


Roligt?

Mmm, heeemskt! Det borde vara förbjudet att ha så roligt som jag har på dagarna.. :P Måste skaffa mig ett gymkort snart och köra igång med det!

Idag åkte jag och mamma till orsakullan och köpte en present, sen vidare upp till mostern som fyller år :) Där blev vi bjudna på smörgåstårna och te. Muums :) Så satt vi där i säkert 2-3 timmar och pratade.
Sen åkte vi hem igen.. Har precis blivit klar med typ 4 inlämningsuppgifter. Sköönt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen.. Eller jo, jag ska rulla ihop tryffelsmeten vi gjorde igår till bollar ;)



Stress..

Känner att det börjar bli lite stressigt med pluggandet nu.. Har hur mycket som helst jag måsta göra :( Usch, hatar när det blir såhär. Nu ska jag snart ner till skolan, sen ska jag hem och städa lite. Kanske julbaka lite.. sen måste jag plugga. Så ser min dag ut! Hoppas att ni har en trevligare dag att se fram emot ;)

Kanske uppdaterar lite senare!




Brrr..

Fyfaaaan rent ut sagt vad kallt det var idag! :( Gick ner till skolan imorse, när jag kom fram hade jag ingen känsel i låren. Usch, kan ni förstå att jag hatar vintern.. Vintern är väl säkert jättekul om man åker skoter eller skidor, men jag gör inget av det. Så för min del kan det vara sommar nu! Förstår inte vad jag skulle med ett skoterkort till.. :P Men jag fick det gratis iaf, så tack för det!

(slänger in två bilder från julbaket.. lussebullar och djävulskakor)




Igår var det iaf mycket skönare. Då tog jag och Malin en lång skogspromenad med Tyson och Alma. Dom hade så kul och lekte för fullt i snön :)


Tyson tror att han är liten och lägger sig där bak.. Haha







Lite senare på kvällen så åkte vi och hämtade världens sötaste Malte! :) Brukar inte tycka att chihuahor är söta men Malte är nog världens sötaste hund! Malin skulle vara hundvakt åt honom.. Mycket hundar igår :) haha..


Malte i sin Harley Davidson jacka.. Haha :D


Nu ska jag äta lite, sen ska följa med Malin på hockey!
Missa inte Desperate Houswifes ikväll! :) Puss

Snö, snö, snö

och mer snö.. fasiken vad snö det har kommit idag! Och det gillas inte! :/

Helgen har varit så lugn såå, och det var riktigt skönt. Var längesen jag hade en lugn helg :) Jag och mamma har bakat djävulskakor och lussebullar. Muums :)
Sen har jag faktiskt spenderat den mesta tiden framför tvn och kikat på "Keeping Up With The Kardashians marathon" både igår och idag. Älskar det programmet! :)

Imorgon ska jag bara sitta inne och plugga hela dagen. Har prov på evolutionen i naturkunskapen på tisdag. Så jag hoppas att det ska gå bra..



Blir så j*vla less..

Ja, det kan man verkligen säga. Kan inte vissa människor bara ge upp? Jag lever mitt liv, och du lever ditt liv. Jag skiter i ditt och önskar att du kunde skita i mitt. Ååh.. Blir så arg och frustrerad. Låt mig bara vara, och snacka inte massa skit som du egentligen inte vet ett jota om. Gah!

Jaja, nog om människor som är totalt iq-befriade psykiskt störda.


Idag har jag solat med Petra, sen hjälpte hon mig att färga håret.. (som jag skrev igår) Tack för hjälpen!
Var meningen att jag och mamma skulle julbaka lite idag, men hon är inte hemma än så det får nog bli imorgon istället :) Ska försöka dyka ner i skolböckerna en stund innan jag ska sova..





Loud

Jag är typ besatt av Rihannas nya album "Loud".. Riktigt bra! Tummen upp ;)

Idag åkte jag och mami in till Mora och köpte lite mer julklappar. Nu har då jag handlat det jag ska till familjen. Men jag har inte sett någon till mig än? Hmmm.. :P Ja, det kanske stämde det som tomten sa på facebook.. att jag skulle få bajs i paketen! Tack :P Nerå, det blir nog fina paket till mig också!

Idag har jag pluggat. Ovanligt va? Det är ju typ det enda jag skriver känns det som.. haha.
Sen har jag slagit in lite julklappar också.

Imorgon ska jag och Petra sola, sen ska jag färga mitt hår! Så nu vet ni det :)




RSS 2.0