Dirty Situation



Nya partylåten! ;)


Ikväll var det minsann inge desperate housewifes, men det gör inget för jag har nyss haft bästa Nina på besök! :) Alltid lika trevligt.. ♥
Idag har det inte hänt speciellt mycket. Varit i skolan, sen åkte jag hem och fick ett städryck. Har pluggat lite matte.. Ja, det är väl min dag det!

Imorgon ska jag nog försöka åka in till Mora en sväng. Julklapp till mamma och syster är avklarade, men varför ska det vara så förbannat svårt att köpa till killar/män? Hatar det! Så det blir mitt mission imorgon.. hitta julklapp till papi! Skönt att man inte har en pojkvän som man måste klura ut något bra till också! ;)

What's my name?

Rihanna feat. Drake - What's my name? Går inte att sluta lyssna på den! :)

Idag har det varit en lite stressig dag, men ganska trevlig ändå! Började dagen med att sola med Petra, sen sprang vi in på bolaget och köpte lite vin till morgondagen! Sen åkte jag in till mora med Johanna och Malin, gick runt där i typ 3 timmar. Sen åkte jag direkt hem till Nina och myste med henne och lilla Marwin ♥ Underbara söta unge :) Man blir bra sugen på att skaffa en egen liten knodd..

 

Nu har jag huvudvärk.. Blir nog sängen ganska tidigt ikväll!


Woho!

Jag fick VG på uppdraget i etik och livfrågor!! :D Nu är jag glaad! Som jag har kämpat med det.. Nu är det bara 2 kvar! Typ såhär lycklig är jag nu..



Haha. Ville bara visa min glädje ;)

Idag har jag varit i Falun med Hillevi och handlat lite julklappar! Har inte hittat allt än, men det hinner jag nog med!

Imorgon ska jag hälsa på min älskade, saknade vän Nina! Har inte sett lilla Marwin än! Ska bli riktigt kul :)

Hoppas ni har haft en bra dag!

:(

Usch vilket jäkla väder! Det går ju inte ens att gå ut, då flyger man ju bort till Kina typ..
Så idag går jag inte utanför dörren!
Idag ska jag bara sitta hemma och plugga, sen ska jag nog faktiskt försöka julpynta lite här hemma! Det är ju ändå första advent på söndag :) Då ska jag dricka glögg! Det är något jag har längtat efter :)

Imorgon åker jag och Hillevi till Falun en sväng. Kolla efter lite julklappar och gå in på plantagen en sväng :)



Jaha!

Ja, ni ser ju hur det går med mina uppdateringar! Men nu är jag här igen iaf ;)

Det händer ju fortfarande inte så mycket i mitt liv tyvärr.. Pluggar och pluggar. Har iaf klarat första provet i både matte b och naturkunskap b! WOHO! :D Jäkligt skönt måste jag säga. Matten blir jag så förbannad och frustrerad över så jag sitter och grinar vid köksbordet. Haha ;) Mitt tålamod är inte det bästa, jag ger upp alldeles för lätt. Något jag måste jobba på!

Nu fungerar min kamera igen, så nu ska jag iaf försöka att skriva lite mer inlägg och bjuda på lite nya bilder! Jag lovar inget :D


Usch.. Jag är verkligen ingen vintermänniska. Det borde vara snö på julafton och nyår och högst -15.. Sen kan det vara sommar resten av årets dagar! ;)


RSS 2.0