Bromance

Min favoritlåt just nu!




Norge

Japp, helt spontant bestämde vi oss för att åka på en snabbvisit till Norge :) Så jag, Petra och Malin åkte dit igår, och hem idag. Men det var riktigt trevligt! Vi satt och drack lite vin hemma hos Sara, sen åkte vi till Haven och sjöng kareoke mot ett killgäng.. Och vi ÄGDE :) Riktigt trevlig kväll!

Bjuder på en snygg bild. Försökte få fram en boll åt hunden, men jag hade för feta armar. Haha.

Nu ska jag bara chilla i soffan.. Är sjukt trött efter bilresan hem.

Imorgon kommer syrran hem! <3 Sen måste jag ner och lämna in lite papper på skolan. Dessutom måste jag höra om dom har kurslitteratur man kan få köpa eller låna. Helt SJUUKT dyrt om man ska köpa nya. Aja.. Tjingeling!

Oj..

Har jag en blogg? ;) Haha!

Ska faktiskt försöka börja blogga igen.. Flytta bloggen till en ny adress måste jag göra också.. Ligger för mycket old shit kvar här! ;)

Helgen har varit galen.. och kul. Älgkrock, hångel med fula killar, dans och kanske lite för mycket dricka.. Men, man lever bara en gång! :D

Kan ju tala om att jag börjar plugga den 4e oktober också! Ska plugga upp Matte B, Naturkunskap B för att få behörighet att söka till högskola. Sen ska jag läsa psykologi & etik och livsfrågor också. Och sen till hösten ska jag söka till sjuksköterskeprogrammet och sen blir det barnmorska! Och DET ser jag verkligen fram emot :)

Aja. Kommer väl med en uppdatering när jag ska försöka ta tag i bloggandet! :)

Justeja. Jag har klippt lugg! Har hört allt från Lady Gaga, hjälm på huvudet, peruk, troll. Men jag blev nöjd ;)

RSS 2.0