it's getting late but I don't mind..

tjo! nu var det ett tag sen jag skrev här.. igen :) ska inte lova er att jag ska uppdatera här, för jag är så kass på det :D

nu har jag ÄNTLIGEN fått mobilt bredband! riktigt nice.. så om jag inte var en datanörd innan så kommer jag då att bli det nu :)

idag har det varit en luugn dag på jobbet. men det var ganska skönt för att idag var det så jäva fint väder ute, så man kunde smita ut och njuta lite av solen :) kändes verkligen som sommarvärme idag! det gillar vi! :)

har precis kommit hem. först käkade vi italiensk buffé på källarcaféet! åh vad gott det var.. kändes som att jag skulle rulla ut därifrån. haha :D sen blev det en "djur och natur" runda med louise och malin! (för er som undrar vad det är: vi åker runt i orsas skogar och kikar efter djur..) hehe :D vi fick se en älg, orrar, spovar och grodor. så lite djur blev det iaf.. haha :) 

måste bara få säga att jag ser fram emot det här året! först nu 7e maj ska jag se LADY GAGA! men det har ni nog redan fattat :) sen i juni flyttar jag ner på byn till en ny lägenhet. så den ska tapetseras om, jag ska köpa nya möbler, ny säng och ny tv.. jag kommer att trivas som fisken i vattnet! <3 längtar! sen kommer ju hela sommaren att bli underbar! :D






Vår <3

Nu är äntligen våren här! Och det är så underbaaart! :) Fåglarna är galna, solen skiner och snön försvinner.

Idag var man tillbaka på jobbet efter att ha haft påskledigt. Jag skulle nog inte klara av att vara arbetslös. Vad i hela helvete skulle man ha för sig då liksom? Det var iaf lugnt som i graven på jobbet idag. Många kanske har tagit ledigt den här veckan..

Nu ska jag käka lite mat, sen ska jag ta en promenad med Petra! Sen ska jag väl hem och vika den där förbannade tvätten som tvättades igår..

Hoppas att ni har haft en bra dag! :)

Påskhelgen!

Jaa, den har varit mycket trevlig :) En hel del festande kan man ju säga..  Bjuder på en bild på gänget från i lördags iaf ;)


Nu håller jag på att tvättar för fullt.. Har tvättstugan mellan 19.00-22.00.. :(
Inte speciellt kul, men någon måste göra det! :)

Nu sitter jag med min far och klurar på min nya tattoo som jag måste fixa snart! Den kommer att bli grymt snygg måste jag få säga ;) Men nu måste jag kila iväg till den förbannade tvättstugan. Och jag SKA försöka uppdatera lite mer här.. :P




RSS 2.0