22 maj!

Idag är det nämligen så att jag fyller 21 jordsnurr! Wohoo :)

Nu sitter jag och väntar på att vännerna ska dyka upp, sen ska vi dra igång grillen och dricka mojito! Mööms.
Om regnet håller sig borta kanske det blir lite kubbspel också.. ;)


Ha en bra kväll, för det ska jag ha! :D Puss


Ååååh..

Jag tror att jag är kär i Lady Gaga! Konserten var helt jävla underbar.. Men nästa gång blir det ståplats, man ville dansa hela tiden! Hon var så rolig, riktig dramaqueen och hon sjunger GRYMT BRA LIVE! Kolla på klippen här under om ni vill :)




 

 

 

 


Victoria's Secret

Har precis beställt hem lite grejer från VS.. Love it! ♥ Lite dyrt, men det tänker jag unna mig själv! ;)


Nu har jag precis packat väskan! Ska bli så underbart skönt att få umgås med syrran och komma bort från den här skithålan lite.. Behöver verkligen det! :)

Nu ska jag faktiskt dricka lite kaffe och äta ett wienerbröd! PUSS

MTV?

Sitter framför tvn och kollar på MTV. Ska inte det stå för "music television"..? Och vilka jävla program det är då! Först det här "Jersey Shore".. Massa iq-befriade människor som super, knullar och slåss i ytlighetens land. "Peak Season". Samma där.. super och slåss.. Och "Blue Mountain Stait", det är nog det sämsta jag någonsin har sett. Handlar BARA om sex och är så otroligt barnsligt så jag nästan spyr. Aja, det är väl meningen att vi människor ska sitta och gå på all skit och störda ideal tills vi blir så dumma som möjligt, tills vi utrotar oss själva. Oojoj, vad bitter jag blev nu.. Haha :P MEN VAFAN.

Aja. Idag har jag inte gjort mycket. Var jävligt mycket folk som kom och käkade luch på jobbet idag iaf. Men det är kul när man har mycket att göra! :)
Sen har jag varit upp till mostern och busat med sötaste Jeppe! Haha, hundvalpar är för roliga alltså.. Jag skrattade tills jag fick huvudvärk :D Busfrö! Sen fick jag lov att sno med mig lite ljus från partylite hem ;) Så nu luktar det gott här hemma igen! Inte för att det inte brukar göra det annars men.. :P




Nu ska jag nog försöka dra mig till sängen tror jag. 3 DAGAR KVAR! :)



hoho :)

nu är jag duktig på att uppdatera va? :P

nu har en ny arbetsvecka börjat.. eller, vecka och vecka. jag åker ju till sthlm på torsdag :) det ska bli så skönt! träffa syster, shoppa, äta gott och gå på konsert! kan ju inte bli bättre för fasiken ;)

idag har det inte hänt mycket vill jag lova! har tvättat enda sen jag kom hem från jobbet, och NU är den sista tvätten klar.. :/ inte det roligaste som finns direkt. så nu ska jag hänga tvätt, duscha och krypa ner i min nybäddade säng! ♥



årets första myggbett!

japp, usch nu börjar dom där jävlarna komma fram. det är nog den enda nackdelen med sommar.. alla myggor och äckliga insekter! blää.

helgen har varit trevlig :) har grillat och varit full. haha :D




just nu har jag riktigt tråkigt.. vill hitta på något! men det finns ju inte så mycket att göra här i orsa..

aja, hoppas att ni har haft en trevlig helg iaf! :)

RSS 2.0