Äntligen!

Nu har jag packat klart! Tänker jag inte ångra mig nå mer.. Har så jäkla svårt att veta vad jag ska ta med mig. Vad jag ska ha för skor.. Hmm.. Men nu får det vara som det är! :) Imorgon natt åker vi mot arlanda. Åh, vad jag har längtat, äntligen händer det! :D Vi ska ha så kul honey! Blir skönt att komma ifrån Orsa ett tag vill jag lova :)


 


Nu ska jag bränna en skiva som vi kan ha i bilen på vägen ner, sen ska jag lägga över musik på MP3n som jag kan ligga och lyssna på när jag STEKER i solen ;) Nu blir ni allt lite avundsjuka va?! ;)

Hoppas att ni har det bra så länge här hemma mina vänner! Uppdaterar väl lite med bilder och så när vi kommer hem..

PUSS PUSS! ♥

2 dagar kvar..

Jaha, vad har jag gjort idag då? Dagen började med att jag och Nina åkte in till mora och solade lite.. Blev faktiskt riktigt brun idag tyckte jag!

Senare på dagen åkte jag ner och lämnade lite blommor till Britta på jobbet, hon ska ju sluta.. :( kommer att sakna henne, rolig dam det där :D

Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag. Imorgon ska jag iaf packa ner det sista! Sen åker viii.. Iiiiih! Roligt :)




Godmorgon!

Gud vad skönt det var att sova idag.. Sov till 10.00 :) Haha. Nu har jag precis hällt i mig en nutrilett med mosad banan i.. Mums :)

Sitter och lyssnar på David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch.. Blir ju liiite party när man hör den! Förhoppningsvis spelar dom den på M.O.S i egypten.. Hoppas, hoppas :D






Nu ska jag vänta på att klockan blir tre, då ska jag och Nina åka in till mora. Tänkte sola och handla lite innan vi åker :) WOHO, 3 dagar kvar SEN ÅKER VI HONEY :D

Tisdag..

Åååh vad dagarna går segt, enbart för att vi ska åka :)

Idag har jag jobbat, var hur lugnt som helst. Blir lite drygt när det är så lugnt, man blir såå seg och trött. När jag höll på att stänga så ringde Nina och undrade om jag ville följa med henne o Sebbe till Amore och äta lite pizza :) Så vi käkade lite, sen åkte vi vidare till hennes mamma och lät Leo o Sebastian leka lite på gården..

Nu har jag precis betalat lite räkningar.. Uff, inte kul! Men det måste göras :)

Om jag har råd när jag kommer hem från egypten så ska jag sätta i löshår tänkte jag! Jäkligt billigt för ett startpaket måste jag säga, 1399 kr.. Så jag hoppas att jag blir långhårig snart igen, är så trött på mitt korta jäkla hår nu!


Söndag

Då var det söndag då! Imorgon börjar jag jobba igen.. Fast nu jobbar jag bara 3 dagar, ledig 3 dagar och sen åker jag och Nina mot arlanda.. Woho! :)

Igår hade jag och Nina filmkväll. Kollade på "P.S I Love You" som vi grät oss igenom. Så jäkla bra film! Den måste ni se om ni inte har sett den :)


Sen kollade vi på "The Strangers". Ganska sjuk film som tydligen var baserad på en verklig händelse.. Jäkligt spännande, men dåligt slut!



Idag händer det nog inte så mycket.. Ska börja packa lite tror jag :)

Ha en bra dag.. Puss!

Det regnar..

å regnar. Usch! Men nu är det minsann bara 10 dagar kvar, sen drar jag och Nina mot 40 graders värme i egypten.. Vi kommer att bli sååå fina och bruna ;)

Jag har jobbat precis heela veckan, har inte haft tid över till så mycket annat. Vattnat mina blommor hemma och segat i soffan ;) Hehe! Men nu är jag ledig lördag o söndag iaf.. skööönt.

Jag vet inte vad jag ska skriva? Är helt tomt i bollen. Gör ett försök imorgon istället.. Puss på er!


Jahopp.

Då var sommaren över då! Usch.. Det här har inte varit en bra sommar. Bara massa regn.. :(
Men som tur är så får jag och Nina 1 vecka riktigt sommar om 21 dagar.. ;)

Har inte så mycket att skriva om här! Hinner faktiskt inte göra så mycket mer än att jobba och slappa.
Imorgon ska jag och mamma iaf åka in till Mora en sväng. Får se om man kanske hittar några nya klädesplagg :) Tycker inte att det  brukar finnas så mycket, men har man lite tur så! :P

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, tänkte gå bort till hemmet och baka lite nu faktiskt.. :)



Gaaah..

Stress, stress, stress.. Var mycket folk på jobbet idag! Stressade hela morgonen, tappade saker i golvet, köttade sönder mina händer osv. Så nu är jag riktigt trött. Jobbar imorgon, sen är jag ledig på fredag. Då ska jag FAAN gå ut :)

Har nyss ätit lite laxsås med hummerfond. Så jääävla gott.. Nu ska jag bara slappa resten av dan! Puss

Sommarmys..

Idag har det varit en riktigt härlig dag :) Solen har ju varit framme! Så varmt o skönt :)

Började dagen med att promenera med Leo. Var hundvakt igår eftersom att Nina skulle jobba. Sen träffade jag Bella <3 Så vi åkte ner på Frelins och fikade och pratade om lite allt möjligt.. Har inte träffat henne på ett halvår! Så det var trevligt :)
När Nina hade slutat så hämtade hon mig. Så nu har vi myst hela dagen, lekt med Sebbe och Leo, lagat mat och så.
Nu ska vi invänta kvällen så blir det grönsaker med dip och nya fast & furious filmen.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.. Är ledig iaf, så det ska bli JÄKLIGT skönt vill jag lova :)

Ha en trevligt kväll. Puss




RSS 2.0