Ååh, blir så trött.

Jag har massa räkningar som måste betalas, sen ser jag att jag inte har fått ett enda korvöre på kontot? Lönen vet jag inte riktigt när jag får, men jag tycker nog att jag borde få den idag också.
Sen ser jag att jag har ett meddelande från csn där det står "efter vi inte fått någon uppgift från din skola att du studerar har vi dragit in ditt studiemedel".. Ååååh :S Så nu måste jag ringa runt till halva sverige och fixa det.

Imorgon blir det skoj iaf! :D Då är det angeltävling nere på lillån, sen blir det afterskii och sen kanske det blir tältet i Mora.. Det ser vi fram emot!

Dag 4

Ja, ni ser ju hur bra det går för mig att uppdatera den här skiten.. haha. Men jag kör vidare med dag 4 iaf :)
Kan samtidigt berätta att jag är klar med Naturkunskap B och på måndag blir jag klar med Etik och Livsfrågor! Så jäkla skönt. Nu ska jag bara kämpa på med matten och se till att få godkänt..


Mina mål/drömmar/önskningar

Mina mål just nu är att ta mig igenom pluggandet och bli barnmorska, vilket kommer att ta mig ca 6 år. Sen hoppas jag att "den rätta" för mig dyker upp inom en snar framtid. Någon jag kan lita på och som ser mig för den jag är, och förhoppningsvis få en liten knodd eller två :)
För övrigt så önskar jag att få leva ett friskt, bra och lyckligt liv :D





RSS 2.0